Henry Hein: Euroopa meister kõlab väga vingelt

Eneli Jefimova treener Henry Hein sõnas peale oma hoolelause triumfi Euroopa meistrivõistlustel, et on saavutatu üle väga uhke. 

Eneli Jefimova krooniti esimese Eesti ujujana pikas basseinis Euroopa meistriks. “See kõlab ikka päris hullult ja vingelt,” sõnas treener Henry Hein peale finaali. “Nagu me naljatlesime peale finaali, siis Euroopa mõistes on kõik võidetud, kuid see on ikka väga suur saavutus ja Eesti esimene kuld.”

Hein rääkis, et oli hoolealuse võidus kindel alles lõpumeetritel. “Ega tegelt lõpuni välja oli päris pingeline, sest Eneli alustas veidi tagasihoidlikumalt kui tavapäraselt. 10-15 meetrit enne lõppu oli näha, et tuleb kuld ära.”

“Väga hea märk, et ta läks iga ring kiiremaks, sest viimastel tiitlivõistlustel on ta poolfinaalis olnud kiirem kui finaalis. See finaal ei olnud kindlasti ideaalne ujumine, kuid kuldmedal on tõsiasi,” lisas treener.

Hein märkis veel, et see kuldmedal tähendab ka isiklikult tema jaoks väga palju. “Selle nimel on palju tööd tehtud ning kõvasti ohverdatud ja täna saame maitsta koos võidurõõmu.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *