Noorte- ja juunioride koondis saavutas Baltimaade MV avapäeval kaheksa kuldmedalit

Täna algasid Leedus Vilniuses ujumise Baltimaade meistrivõistlused. Eesti noorte- ja juunioride koondised saavutasid avapäeval 27 medalit millest kaheksa olid kuldsed.

Noorte ujumiskoondis võitis avapäeval neli kuldmedalit. Ksenia Bazanova oli kiireim neiu 50m vabaujumises ajaga 27,14. Alisa Baroshnikova ja Emily-Pärli Jäärats teenisid esikohad vastavalt 100m rinnuli- ja 200m seliliujumises. Noormeestest tõi koondisele 200m kompleksujumise alavõidu Aleksei Denissov.

Juunioridest oli edukaim Kirke Madar, kes võitis 100m liblikujumise ajaga 1.02,22 ning lõpetas teisena 50m vabaujumise. Kuldse ja hõbedase medalisaagi võitis ka Violanta Gurjanova, kes teenis kuldmedali 400m kompleksujumises ja oli teine 200m seliliujumises. Noormeestest tõid koondisele võidud Siim Kesküla ja Artjom Alteberg, kes olid parimad vastavalt 100m vaba- ja 200m rinnuliujumises.

Eesti koondise kiireim esimeses võistlusosas oli Daniel Zaitsev, kes läbis 50m liblikujumise eelringi parima ajaga 24,13. Maria Romanjuk läheb 100m rinnuliujumise finaalile vastu kiireima ajaga 1.09,67. Täiskasvanud selgitavad avapäeva parimad täna õhtul kell 17:00 algavates finaalides.

Tulemused:

Finaalid 17:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *