Põhjamaade meistrivõistlused 2023- Aura Keskus

Suur aitäh Aura Keskusele, kes võõrustab Põhjamaade meistrivõistlusi 1.-3. detsembril 

AURAS JÄTKUB TEGEVUST JA RÕÕMU KOGU PERELE

Aura Keskus pakub parimat sportlikku meelelahutust igas vanuses külastajale. Ujulas, veepargis ja saunakeskuses saab kogu perega mõnusalt aega veeta, puhata ja sportida. Saunakeskuse väliterrassil saab tunda iglusaunade kuuma leili ja lõõgastuda mullivannides. Suvekuudel on avatud ka veepargi päikeseterrass, kus külastajad võivad võtta õhuvanne ja nautida kaunist jõevaadet.

Loe rohkem: Aura Keskus

ENG

Many thanks to Aura Keskus, which is hosting the Nordic Swimming Championships 1-3. in December

AURA HAS SOMETHING FOR THE WHOLE FAMILY

Aura Centre offers the best sports entertainment for visitors of all ages. The whole family can have a good time, relax, and do sports in the swimming pool, water park, and sauna centre. On the outdoor terrace of the sauna centre, you can enjoy igloo saunas and relax in hot tubs. During the summer months, the water park’s sun terrace is also open, where visitors can take an air bath and enjoy the beautiful river view.

Read more about Aura Centre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *