Põhjamaade meistrivõistlused 2023 – Tartu Linn

Meil on rõõm tutvustada meie järgmist Põhjamaade meistrivõistluste toetajat – Tartu linn 

2023. aastal toimuvad Põhjamaade meistrivõistlused ujumises Tartu linnas, mis on suuruselt teine linn Eestis.

Tartu kui kultuurilinna arengut on kahtlemata mõjutanud  Tartu Ülikool (asutatud aastal 1632). Tudengilinnale omaselt sünnivad Tartus head mõtted, mida on tajuda nii boheemlaslikus õhustikus, omanäolises tänavakunstis kui ka eripärastes puitarhitektuuriga linnaosades. Boheemlasliku hõnguga Supilinn asub kesklinna vahetus läheduses ja seda on mugav külastada jalgsi, jalgrattal või miks mitte ka tõukerattal. Niisamuti peidab endas kohalikku kultuurihõngu Karlova, kus asuvad omanäolised hubased kohvikud ning loomeettevõtjaid koondav loomekeskus Aparaaditehas.

2024. aastal kannab Tartu linn kultuuripealinna tiitlit.

Loe rohkem infot: SIIT

ENG

Please make a warm applause to our second important sponsor – The city of Tartu.

Nordic Swimming Championships 2023 will take place in the city of Tartu. Tartu is the second most populous city in Estonia.

Tartu’s cultural life owes a lot to Tartu University (est. 1632). The student life, bohemian vibe, wonderful street art and neighbourhoods of wooden houses create a good atmosphere. Supilinn (’Soup Town’), for example, is close to the centre and easy to visit on foot, by bike or even a scooter, as is Karlova with its cosy cafes and creative hub Aparaaditehas (appliance factory).

Tartu will be the capital of culture in 2024.

Read more about the City of Tartu HERE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *