30-liikmeline noortekoondis stardib Põhjamaade meistrivõistlustel

2.-3. juulini peetakse Helsingis Põhjamaade noorte meistrivõistlused, millest võtab osa 30-liikmeline Eesti noortekoondis. 

Kahe võistluspäeva jooksul hüppavad noored tulevikutegijad vette pea kõigil olümpiadistantsidel v.a meeste 800m- ja naiste 1500m vabaujumises. Lisaks individuaalsele paremusjärjestusele selgitatakse välja ka parim riik võistkondade arvestus.

Mäkelänrinne ujumiskeskuses peetaval mõõduvõtul toimuvad võistlused kolmes osas:

  • 2. juuli – kell 10:00 ja 16:00
  • 3. juuli – kell 10:00

Eesti koondise liikmed: Isabel Annus, Adele Roop, Mirtel Merimaa, Sheril Tankler, Karola Paju, Alessandra Zaidentsal, Elli Lõvi, Emily-Pärli Jäärats, Lenna Rooni, Inessa Sorokin, Zlata Volkova, Arina Fokina, Miriam Jürisoo, Polina Sovtsa, Gerd Johan Lessing, Robin Priks, Hans-Kristjan Novitski, Timo Vosõkovski, Karl Vilson, Tristan Scott Hansalu, Rauno Pertman, Ilja Hrjastsjov, Ernest Kopjev, Ragnar Kalvet, Artjom Polovnikov, Aleksei Denissov, Martin Pärtel, Elissei Vassenin, Robert Vessselov, Hans Kristian Prants.

Startlistid ja tulemused:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *