Zirk Monaco finaalist: jään tulemusega rahule

Täna Monacos alanud kõrgetasemelise Mare Nostrumi võistlustuuri viimasel etapil finaali ujunud Kregor Zirk näitas peale viirushaigust oma parimat minekut. 

Hommikul 200 meetri liblikujumise eelringidest ajaga 1.58,74 finaali pääsenud Zirk suutis õhtuses finaalis oma aega parandada enam kui sekund ning sai kirja 1.57,65, mis andis kõrgetasemelises konkurentsis seitsmenda koha.

“Jään oma tulemusega rahule, sest tegelikult tahtsin 1.57 sisse ujuda juba Barcelonas,” rääkis Zirk peale finaalujumist. “Selle tulemusega sain kindlasti meelerahu, et viirushaigus ei võtnud suurt tükki küljest ja saan positiivsel noodil EM-i ja OM-i suunas vaadata.”

Finaalis võidutses Tokyo olümpiavõitja Kristof Milak ajaga 1.53,94, kellele järgnes valitsev maailmameister Tomoru Honda (1.54,65) ja Genki Terakado (1.55,72). Eestlase veebruarikuus ujutud rahvusrekord on numbritega 1.55,48.

“Eesmärk oli finaalis kiiremini alustada, kui eelujumistes ning sain sellega hakkama. Tegelikult arvasin, et 100 meetri vaheaeg oli veelgi kiirem, kuid ei saa nuriseda,” sõnas Zirk.

Homme võistluste viimasel päeval stardib Zirk veel 200 meetri vabaujumises.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *