Reisiekspert ja Ujumisliit alustasid koostööd

Eesti Ujumisliidul on hea meel teatada, et on alustanud koostööd Reisieksperdiga, kes toetab rahvuskoondise lähetust Euroopa meistrivõistlustele. 

Reisiekspert, üks Eesti juhtivatest reisibüroodest, on tulnud juuni keskel Belgradis toimuvate ujumise Euroopa meistrivõistluste koondise toetajaks. “Kuna Eesti ujumine areneb kiiresti, siis sellega suurenevad ka meie vajadused ja nõudlikkus teenuste kiiruse, paindlikkuse ning kvaliteedi osas,” märkis alaliidu peasekretär Pille Tali.

“Senine koostöö Reisieksperdiga on näidanud, et nad on suutelised meie ootustele vastama. Eriti häid võimalusi pakub nende online süsteem ning valmisolek tõesti 24/7 meid vajadusel aitama ja lahendusi leidma,” lisas Tali.

Sven Lõokene, Reisieksperdi tegevdirektor, sõnas, et otsus koostöö tegemiseks sündis kuna spordi toetamine ja arendamine on oluline osa nende ettevõtte väärtustest. “Ujumisliidu eesmärgid ja visioonid kattuvad meie omadega ning meil on hea meel toetada nende algatusi ja aidata kaasa Eesti ujumise arengule.”

Reisieksperdi teeb unikaalseks asjaolu, et nad kasutavad tehnoloogilisi lahendusi, mis võimaldab neil pakkuda klientidele parimad hindu ja erinevaid lahendusi. Nutikad süsteemid skaneerivad ja analüüsivad tuhandeid võimalusi, mis tagavad optimaalse hinna ja kvaliteedi suhte. Lõokene lisas: “Meie eesmärgiks on pakkuda kvaliteetset teenindust ning me oleme oma partneritele ööpäevaringselt toeks.”

Vaata lisaks: www.reisiekspert.ee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *