Denissov ja Kesküla tegid teisel päeval noorte- ja juunioride koondise edukaimad etteasted

Leedus Vilniuses jätkuvatel Baltimaade meistrivõistlustel võitsid Eesti noorte- ja juunioride koondised teisel võistluspäeval kümme kuldmedalit.

Teine võistluspäev tõi Eestile ühtekokku 23 medalit. Noorte koondise edukaim oli Aleksei Denissov, kes võidutses noormeeste 200m vaba- ja 400m kompleksujumises.

Noormeestest astus poodiumi esimesele astmele veel Artjom Polovnikov ja Timo Võsokovski. Polovnikov oli kiireim 100m liblikujumises ning Vosokovski sai käe esimesena vastu finišiseina 50m kroolisprindis.

Alessandra Zaidentsal oli parim neidude 200m rinnuliujumises ja Emily-Pärli Jäärats teenis koondisele esikoha punktid 100m seliliujumises.

Juunioride koondise edukaim teisel päeval oli Siim Kesküla, kes lõpetas esimesena noormeeste 50m- ja 200m vabaujumise. Neidudest näitasid võidukat minekut Kirke Madar ja Violanta Gurjanova. Madar oli parim 100m vabaujumises ning Gurjanova teenis alavõidu 200m kompleksujumises.

Eesti koondise parimat tulemust hommikustes eelujumistes näitas Alex Ahtiainen, kes läbis 100m liblikat ajaga 53,00. Teisena kvalifitseerus finaali Daniel Zaitsev. Õhtused finaalid algavad kell 16:00.

Tulemused:

II päeva finaalid:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *