Paraspordi podcast “Tõelised võitjad” – Susannah Kaul

Delfi Sport | Paraspordi podcastis “Tõelised võitjad” on 2024. aasta avaosas särasilmne Susannah Kaul 

Susannah Kaul räägib avameelselt oma teekonnast spordi juurde, senistest tulemustest ja sihtidest edaspidiseks, oma füüsilise puude olemusest ning vajadusest nii ühiskondlikke kui spordirajatisi veelgi ligipääsetavamateks muuta.

Susannahga ajavad juttu Maikel Mõttus ja Jüri Lehtmets.

Susannah Kaul: “Et see on nagu minu selline … mitte ainult ma arvan nagu ujumise pinnalt, vaid mulle kui ma mängin lauamänge, siis ma hirmsasti tahan võita ja ma tahaks uuesti ja uuesti mängida ja no et see see nagu kandub teistesse valdkondadesse ka, aga üldiselt ja ujumisvõistlused on mu lemmikosa sellest, kogu sellest suurest tohuvabohust.”

Kuula podcasti SIIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *