Häid uudiseid Eesti lühiraja meistrivõistlustelt

Eesti lühiraja meistrivõistluste esimese päeva õhtune oli väga edukas taas nii Kirke Madari kui ka Emily-Pärli Jääratsi jaoks. Lisaks neidudele värskendas ka Tristan Scott Hansalu poeglaste tippmarki ning Mariangela Boitšuk ja Lars Kuljus uuendasid vastavalt Eesti ja juunioride rekordit.

 

Õhtuses osas püstitas Kirke Madar (Keila Swimclub) uue juunioride Eesti rekordi 50 m vabaujumises ajaga 25,50. Varasem rekord (25,57) kuulus samuti Kirke nimele ning oli püstitatud äsja toimunud Põhjamaade meistrivõistlustel.

Emily-Pärli Jäärats (Audentese Spordiklubi) nihutas veelgi tütarlaste tipptulemust 200 m seliliujumises. Värsked rekordinumbrid on 2:22.52.

 

Tristan Scott Hansalu (Audentese Spordiklubi) ujus uue poeglaste tippmargi 100 m rinnuliujumises ajaga 1.03,93. Varasem rekord (1.04,44) kuulus samuti Hansalu nimele ning oli püstitatud novembris toimunud Noortesarja finaalis.

Mariangela Boitšuk (Kalevi Ujumiskool) püstitas uue Eesti rekordi 50 m seliliujumises ajaga 27,91. Rekord ujuti naiste 4×50 m kombineeritud teateujumise avavahetuses. Varasem rekord (28,09) kuulus samuti Boitšuki nimele ning oli ujutud eelmise aasta Eesti lühuiraja meistrivõistlustel.

 

Õhtu lõpetas meeste 4×50 m kombineeritud teateujumine, kus Lars Kuljus (TOP Ujumisklubi) püstitas avavahetuses Eesti juunioride rekordi 50 m seliliujumises ajaga 24,17.
Varasem rekord (24,20) kuulus Alan Smoki nimele ning oli püstitatud Kalev Openi ujumisvõistlusel.

Palju õnne sportlastele ning nende treeneritele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *