27. Noortesarja edukaimad ujujad on Emily-Pärli Jäärats ning Tristan Scott Hansalu

Parimatest parimad on välja selgitatud. 27. Noortesarja säravaimad ujujad on sarja jooksul mitmeid rekordeid purustanud ning tippmarke püstitanud ujujad Emily-Pärli Jäärats (Audentese Spordiklubi) ning Tristan Scott Hansalu (Audentese Spordiklubi). Klubide arvestuses krooniti edukaimaks Spordiklubi Garant. 

Teises osas lisandus 4 uut Noortesarja rekordit ning kõrgeima WA punktikoori (631) ujus välja Tristan Scott Hansalu 100 m rinnuliujumises ajaga 1:04.44.

  • Head minekut näitas teises osas taaskord Emily-Pärli Jäärats Audentese Spordiklubist. Jäärats püstitas Noortesarja rekordi T-12 vanuseklassis 100 m seliliujumises ajaga 1:06.94 lüües üle enda varasema rekordi 1:07.56.
  • P-13 vanuseklassi Noortesarja rekord 100 m seliliujumises kirjutatakse Tartu Ujumiseklubi noorujuja Markus Persidski nimele ajaga 1:02.36. Varasem rekordinumber (1:04.42) kuulus samuti Persidski nimele.

 

  • 200 m vabaujumise uue Noortesarja rekordi P-12 vanuseklassis ujus välja Mykhailo Syniuhin. Kohtla-Järve Veespordiklubi ujuja rekordinumbrid sel alal on 2:11.67. Varasemalt püsis rekord (2:13.26) Mark Iltšišini nimel aastast 2018.

  • Marten Kont näitas head minekut nii hommikul 100 m vabaujumises kui ka nüüd õhtul 200 m vabaujumises. P-13 vanuseklassi Noortesarja rekordinumbrid 200 m vabaujumise on 2:05.70. Varasem rekord (2:06.91) kuulus Martin Ale nimele.
Edukaim klubi: Spordiklubi Garant
Edukaim neiu: Emily-Pärli Jäärats (Foto: Aivi Kulla)
Edukaim noormees: Tristan Scott Hansalu (Foto Aivi Kulla)
Kõik tulemused: SIIN
Palju õnne kõikidele võitjatele ning nende treeneritele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *