Tallinna 2023. aasta sportlaste valimine

Hea ujumispere! Ootame Sind hääletama Tallinna aasta sportlaste valimisel, kus on esindatud ka meie silmapaistvamad ujujad.

Parim naissportlane 2023

  • Eneli Jefimova: Saavutas maailmameistrivõistlustel 100m rinnuliujumises 6. koha ja 50m rinnuliujumises 8. koha. Võitis juunioride Euroopa meistrivõistlustel kaks kuldmedalit (50m ja 100m rinnuliujumine) ja tuli juunioride maailmameistriks 50m rinnuliujumises. Treener Henry Hein
Noorsportlane 2023
  • Eneli Jefimova: Võitis juunioride Euroopa meistrivõistlustel kaks kuldmedalit (50m ja 100m rinnuliujumine), tuli juunioride maailmameistriks 50m rinnuliujumises. Saavutas maailmameistrivõistlustel 100m rinnuliujumises 6. koha ja 50m rinnuliujumises 8. koha. Treener Henry Hein, Kalevi Ujumiskool
Parasportlane 2023
  • Matz Topkin: WPS paraujumise maailmameistrivõistlustel saavutas 50m seliliujumises 4. koha ja võitis 50m seliliujumise MK-etapi. Treener Kaire Indrikson
  •  Robin Liksor: WPS paraujumise maailmameistrivõistlustel saavutas 100m rinnuliujumises 5. koha. Treener Mart Mandel
  • Eric Tött: DS sportlaste Euroopa meistrivõistlustel saavutas 50m selili hõbemedali ja kolm pronksmedalit 100m ja 200m selili ning 50m vabaltujumises. Virtus maailmamängudel saavutas 100m vabaltujumises 4. koha. Treener Jan Joonas Viirpuu ja Brenda Tilk
  • Keira Rattur: DS sportlaste Euroopa meistrivõistlustel saavutas kolm kuldmedalit: 50m, 100m ja 200m rinnuliujumises. Virtus maailmamängudel võitis kaks pronksmedalit: 50m ja 200m rinnuliujumises ning 100m rinnuliujumises saavutas 4. koha. Treener Jan Joonas Viirpuu ja Brenda Tilk

Enda hääle saab sportlastele anda SIIN

Aasta parima sportlase ja võistkonna rahvahääletus kestab 30. novembri südaööni.

Tänavused tiitlisaajad kuulutatakse välja 13. detsembril Estonia kontserdisaalis Tallinna spordigala raames toimuval tunnustustseremoonial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *