Noored veepallurid Euroopa Cupil

27. -29. oktoober leidis aset Tšehhis Brno linnas veepallurite Euroopa Cup, kus esimest korda võttis osa nii mainekast võistlusest ka Eesti koondis.

Eesti meeskond mängis A-grupis ehk oli vastamisi tugevate vastastega nagu Moldova ja Austria. Eesti tiim suutis vaatamata kõige nooremate liigete olemasoluga anda tugevaid lahingud kõikidele võistkondadele.
Noored Eesti veepallurid on tagasi kodumaal saavutades Euroopa meistrivõistluste teises ​​divisjonis 12. koha. Lisaks pälvisid meie veepallurid mitmeid tiitleid: parima skooritegija Oleksandr Tudorika, parim väravavaht Roman Tudorika ja turniiri noorim mängija Mark Godenko.

Tulemusi on võimalik näha: SIIN

Veepallurid on naasnud tagasi treeningutele, et 11.-12. novembril toimuval Soome liigal anda endast kõik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *