8.01.2023 UUS VEEBISEMINARIDE SARI: ujumise algõpetus "Edasiliikumine"
 
Neljandal veebiseminaril käsitleme teemat edasiliikumine. Arutelusse tulevad põhimõtted ja põhiprintsiibid tehnika õpetamisel. Millest alustada tehnika õpetamisel?
 
Ootame kõiki ujumistreenereid ja õpetajaid osalema iga kuu esimesel pühapäeval kell 10.00-11.00 virtuaalsel kohtumisel Zoomi keskkonnas, kus saame arutada, toetada ning jagada teadmisi ujumise algõpetusest.
 
Kohtumiste sarja eesmärk on toetada ning lisada motivatsiooni ja inspiratsiooni ujumise algõpetuse treeneritele ja õpetajatele.
 
Igal kohtumisel käsitleme konkreetset teemat, mida juhatab sisse meie külaline. Neljandaks külaliseks on Eesti Ujumisliidu "Õpime ujuma" koolitaja Vladimir Kunitsõn, kes on EKR 5 taseme ujumistreener, EKR 6 taseme allveeujumise treener, ujumise didaktika lektor Tallinna Ülikooli loodus- ja terviseteaduste instituudis ning on saanud Eesti Ujumisliidu, Norra Ujumisliidu, Selts Eesti Vetelpääste ning Päästeametiga koostöös spetsiaalse ettevalmistuse ujumise algõpetuse koolituste läbiviimiseks.
 
Peale sissejuhatust teemasse saavad osalejad küsida, arutada ning jagada oma kogemusi ja teadmisi antud teemal.
 
Lisaks oleme loonud facebooki grupi ujumise algõpetus, millega ootame kõiki liituma!
Grupis jagame infot virtuaalsete kohtumiste kohta, paneme ülesse toimunud kohtumiste salvestusi ning saame arutada ujumise algõpetuse teemadel, küsida nõu, jagada muresid, rõõme ja avastusi.
 
Ootame kõiki osalema!
 
Registreeri end veebiseminarile siin.
 
 
 
Täpsem info: Kirsti Mäesepp, kirsti@swimming.ee, 5132991
 

Debug
baseDiffCumulative
script start00
before top template0.0140.014
finish0.0140.028