6. aprillist kuni 26. maini kestab kampaania “parima ujumisoskusega klass”, millest saavad osa võtta kõik põhikooli klassid (1.-9. klass). Kampaania eesmärgiks on motiveerida õpilasi ujuma õppima, teadvustada ujumisoskuse vajalikkust ja selgitada, mida tähendab “ujumisoskus”.

Kampaanias osalemiseks tuleb õpetajal kontrollida õpilaste ujumisoskust ujumistunnis. Selleks tuleb tal kokku lugeda, mitu õpilast läbivad edukalt ujumisoskuse kompleksharjutuse. Eesti Ujumisliit on koostöös ujumise õpetajate, päästeameti ja Eesti vetelpääste seltsiga välja töötanud ujumisoskuse kompleksharjutuse, millega saab ujumisoskust mõõta.

Ujumisoskuse kompleksharjutus kõlab järgnevalt:

Hüppa sügavasse vette, uju 100 m rinnuli asendis, sukeldu, too käega põhjast ese, püsi paigal puhates ja asendeid vahetades kolm minutit, uju seejärel 100 m selili asendis ja välju veest.

Täpsemad juhised ujumisoskuse kontrollimiseks leiab kampaanialehelt www.ujumisklass.ee, kust saab õpilastele välja printida ka diplomeid ja leiab täpsemat infot auhindade kohta.

Kõigi osalejate vahel loositakse kampaania vältel välja auhindu nii Bambonalt, Arenalt kui ka Sportlandilt. Peaauhinnaks on Pärnu Tervise Paradiisi veekeskuse külastus tervele klassile. Õpetajatele on auhinnad välja pannud Atlantis H2O Aquapark ja Toila Spa Hotell.

Õpetajatel on võimalus tublisid õpilasi ka diplomite ja märkidega premeerida. Lisainfo leiab siit.

Kutsume kõiki klasse üles kampaanias osalema ning kampaania infot levitama!

Lisainfo kampaania kohta aadressilt www.ujumisklass.ee või meiliaadressilt info@ujumisklass.ee.

 

Debug
baseDiffCumulative
script start00
before top template0.0230.023
finish0.0170.04